پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند چین نسبت به ماجراجویی‌های نظامی آمریکا در غرب آسیا هشدار داد جلسه شورای امنیت ملی ترکیه درباره تحولات ایران جزئیات گفت‌وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و ترکیه اظهارات خصمانه صدراعظم آلمان علیه ایران دیدار مقام امنیتی هند با لاریجانی

درخواست انصارالله از نماینده سازمان ملل

یک عضو مطرح جنبش انصارالله یمن از ادامه کارشکنی ائتلاف جنگ افروزان سعودی-اماراتی و آمریکایی در برابر ورود کشتی‌ها به بندر الحدیده خبر داد و از نماینده سازمان ملل خواست برای توقف این اقدامات ظالمانه دخالت کند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۱۸ - ۰۶ تير ۱۳۹۹ - 2020 June 26
کد خبر: ۴۷۸۲۴

به گزارش راهبرد معاصر، «محمد علی الحوثی» عضو شورای عالی سیاسی یمن از مارتین گریفیتس نماینده سازمان ملل در امور یمن خواست با وزارت خارجه آمریکا تماس گرفته و با آنها صحبت کند، زیرا این کشور اختیارات آزادی کشتی های حامل محموله های نفتی توقیف شده را دارد و نباید از کسانی که محاصره نمی کنند، درخواست کند.

 

الحوثی افزود ما به نماینده سازمان ملل می گوییم که درهای بندر الحدیده باز است و کشتی های محاصره شده مجوز شما را دریافت کرده است، آنکه مانع ورود کشتی ها به بندر الحدیده می شود، کشتی های جنگی متجاوزان آمریکایی، انگلیسی، عربستان و امارات است.

 

خاطر نشان می شود ائتلاف جنگ علیه از مدتهای طولانی بیش از بیست فروند کشتی حامل مشتقات نفتی را توقف کرده و مانع ورود آنها به بندر الحدیده شده است که این اقدامات سبب تشدید رنج و مشکلات مردم یمن و محروم شدن آنها از ساده ترین و بدیهی ترین حقوق خود در سایه سکوت و همدستی سازمان ملل شده است.

 

از سوی دیگر شبکه المسیره از تجاوزات جنگنده های سعودی به بخش حرض در استان حجه و بخش مجزر در استان مأرب خبر داد.

 

منبع: تسنیم

ارسال نظر